Individuel psykologisk behandling

Psykologisk behandling i Nykøbing F

Individuel psykologisk behandling foregår ved samtaler af ca. 45-50 minutters varighed. Ved første samtale vil jeg søge at indkredse de problemstillinger, der var årsag til din henvendelse. Herefter vil vi sammen aftale det videre forløb.

Klinikken tilbyder også online terapi. Kontakt mig pr. e-mail eller telefon/sms, hvis du ønsker, at din samtale skal foregå online – så aftaler vi nærmere.

Jeg bruger We.Care som udbyder til online terapi. Det giver os en lukket, sikker forbindelse, så vi både passer på dine data og det fortrolige rum. Det er nemt at anvende; det kræver blot en computer, tablet eller en smartphone med en internetforbindelse. Du modtager efter aftale med mig en e-mail-invitation, og så kan vi komme i gang.

Læs mere om sikkerheden hos We.Care her

Psykologisk behandling i Nykøbing F

Medlem af Dansk Psykologforening

Jeg arbejder i overenstemmelse med Dansk Psykologforenings etiske principper for nordiske psykologer, hvilket bl.a. indebærer, at enhver henvendelse behandles under tavshedspligt.

Jeg er inspireret af flere forskellige teoretiske retninger, men arbejder hovedsageligt med Metakognitiv terapi og Kognitiv Adfærdsterapi. 

Tidsbestilling

Du kan bestille en tid hos mig ved at ringe, sende en SMS eller sende en e-mail. Husk, at du aldrig skal sende personfølsomme oplysninger via e-mail eller SMS.