Priser

Priser pr. 1. april 2024

 • Individuel samtale af 45 min. kr. 1.100,-

  - med tilskud fra sygesikringen (hvis du har en lægehenvisning) skal du selv betale kr. 462,42 for første samtale og derefter kr. 385,59 pr. samtale - resten af honoraret betaler Regionen. Der er mulighed for 12 samtaler på en henvisning. Hvis du bruger alle gange, er den samlede pris kr. 4.703,91. Hvis du er mellem 18 og 24 år, og har fået en henvisning på angst eller depression, er behandlingen vederlagsfri og dermed gratis for dig, da Regionen i disse tilfælde betaler det fulde honorar.

 • Parsamtale kr. 1.650 ,-

  Ca. 75 min.

 • Familiesamtale kr, 2.200,-

  Ca. 90 min.

 • Plads i Metakognitiv Gruppe kr, 4.500 ,-

  6 gange á 2 timer

 • Supervision efter aftale

Jeg har overenskomst med sygesikringen, og du kan derfor få tilskud fra sygesikringen til psykologsamtaler hos mig, hvis du har fået en lægehenvisning.

Der kan også være mulighed for, at du er berettiget til psykologhjælp gennem dit forsikringsselskab eller gennem en sundhedsordning på din arbejdsplads.

Du kan betale kontant eller på overførsel via netbank til konto i Lollands Bank, reg.nr. 6220, kontonr. 0006166589 inden for 8 dage efter samtalen.


Aflysning eller ændring af aftalen bedes meddelt hurtigst muligt og senest inden kl. 12:00 dagen før den planlagte samtale. Der er tilknyttet telefonsvarer til min telefon, så du kan lægge en besked, hvis jeg ikke har mulighed for at tage telefonen, når du ringer. Du er også velkommen til at sende en sms eller en e-mail.

Ved udeblivelse eller for sen aflysning opkræves fuldt honorar for den aftalte konsultationstid. 

Tidsbestilling

Du kan bestille en tid hos mig ved at ringe, sende en SMS eller sende en e-mail. Husk, at du aldrig skal sende personfølsomme oplysninger via e-mail eller SMS.